Kotimainen uutiskirjepalvelu sähköposti­markkinointiin

Emaileri on luotettava ja kotimainen uutiskirjepalvelu, jolla luot uutiskirjeesi ja sähköpostikampanjasi hetkessä. Käyttöönotto onnistuu muutamassa päivässä. Emailerin uutiskirjeet ovat mobiilioptimoituja ja asiakaspalvelua saa tehokkaasti suomeksi. Lue miksi Emaileri kannattaa ottaa käyttöön!

Miksi Emaileri?

Valmiina liittymään tyytyväisten asiakkaiden joukkoon?

Tuet suomalaista työtä ja varmistat korkean laadun sekä luotettavuuden

Palvelimillamme on lähetty jo yli miljardi uutiskirjettä luotettavasti

Laskemmeko suoraan hinnan yrityksellesi?

Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme auttavat nopeasti ongelmassa kuin ongelmassa. Tarvittaessa opastamme etätuen avulla tai järjestämme etä- tai paikallista koulutusta.

Turvallinen ja luotettava uutiskirjepalvelu

Kaikki palvelimemme sijaitsevat Suomessa ja ovat tarkasti valvottuja. Lisäksi palvelua käytetään salatun HTTPS-yhteyden kautta, jonka ansiosta kaikki tiedot pysyvät turvassa.

Toimii kaikilla laitteilla

Kirjepohjamme ovat suunniteltu luettavaksi kaikilla laitteilla näytön koosta riippumatta. Responsiivisuus on nykypäivää ja Emailerin avulla pysyt ajan hengessä mukana!

Viestinnän varmuus

Viestien läpimenoon liittyy satoja pieniä yksityiskohtia, jotka on Emailerilla otettu tarkasti huomioon. Emailerilla varmistat parhaan mahdollisen toimitusprosentin.

miksi emaileri

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää Emaileri-palvelusta? Tilaa ilmainen etäesittely alta sähköpostiosoitteellasi. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme esittelyajan.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Yksi palvelu, monta sovellusta

Käyttökohteet

Emailerin ydin on helppokäyttöisyydessä. Viestien muokkaamiseen ja lähettämiseen ei vaadita mitään teknistä erityisosaamista. Joustava asiakashallinta ja kattavat lähetystilastot tekevät viestinnän kohdentamisesta ja kehittämisestä vaivatonta.

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi on tehokas online-markkinointiratkaisu ja Emailerin avulla tavoitat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaasi vaivattomasti ja nopeasti.

Uutiskirjeviestintä

Emailerilla tehdyt uutiskirjeet ovat edullinen ja tehokas tapa luoda ja ylläpitää asiakassuhteita sekä viestiä eri sidosryhmien kanssa. Tiedotteiden lähettäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Sisäinen viestintä

Emaileri-palvelu soveltuu hyvin myös yritysten sisäiseen viestintään. Yhdessä intranetin kanssa, palvelut muodostavat tehokkaan viestintäkokonaisuuden, jolla pidät työntekijäsi aina ajantasalla.

Tekstiviestimarkkinointi

Sähköpostien lisäksi Emailerilla on mahdollista luoda yksilöllisiä tekstiviestejä, joilla tavoitat kohderyhmäsi entistäkin nopeammin. Voit lähettää esimerkiksi muistutuksia tärkeistä tapahtumista, tarjouksia ja paljon muuta.

Nämäkin yritykset luottavat meihin

Viestinnän työkalupakkisi

Monipuoliset ominaisuudet uutiskirjeiden luomiseen

Emailerin drag & drop -editorilla koostat uutiskirjeet helposti ja monipuolisesti. Responsiiviset uutiskirjeemme ovat näyttäviä myös mobiililaitteilla! Tilastojen avulla kehität viestintäsi tehokkuutta. Asiakashallinnan avulla pidät osoitteesi turvassa ja hyvin hallittuna GDPR:n mukaisin toiminnoin.

Drag & Drop -editori

Emaileri-palvelussa uutiskirjeen toteuttaminen on nopeaa ja helppoa. Kirjeet koostetaan käyttäjäystävällisellä editorilla esitaitettuja elementtejä apuna käyttäen.

Asiakashallinta

Emailerista löytyy monipuolinen asiakashallinta, joka voidaan tarvittaessa liittää organisaatioiden omiin taustajärjestelmiin.

Tilastointi

Emaileri-palvelussa jokainen lähetetty viesti on yksilöllinen. Tämä mahdollistaa vastaanottajakohtaisten tilastojen syntymisen.

Tuotetuki

Palveluun sisältyy ilmainen tuotetuki. Tavoitat asiakaspalvelumme helposti puhelimitse, sähköpostilla tai chatin kautta.

Integraatiot

Emailerissa on useita valmiita integraatioita, joilla voit liittää uutiskirjetyökalun osaksi muuta viestintäänne. Avoimen rajapinnan avulla yhdistät Emailerin muihin järjestelmiinne.

Turvallisuus

Emaileri-palvelu toimii ainoastaan palvelun käyttöön varatuilla palvelimella, jotka ovat sijoitettu turvalliseen kotimaassa sijaitsevaan palvelinkeskukseen. Palvelu toimii aina salattua yhteyttä käyttäen.

Suomen parasta turkulaista palvelua uutiskirjeviestintään

Asiantuntevaa ja nopeaa palvelua, turkulaisittain.
Lue lisää meistä ja tiimistämme.

Tiimi Emailerin takana

Meillä Emailerilla tärkeintä ovat asiakkaat ja heidän viestintänsä, siinä järjestyksessä. Pelkkä työkalu ei tee ketään autuaaksi, vaan kädet, joissa työkalua käytetään. Tehtävämme onkin varmistaa, että asiakkaamme menestyvät uutiskirjepalvelumme parissa.

Olemme olleet osana suomalaista uutiskirjeviestintää jo vuodesta 2004 ja asiantuntijoidemme keskimääräinen kokemus alasta on vuosissa noin kymmenen.

Tätä kokemusta asiakkaillemme jakavat:

Emailerin perustamisvuosista saakka lähtöisin oleva Epe on rauhallisin ja luotettavin uutiskirjeviestinnän ammattilainen, johon voit koskaan törmätä. Työajan ulkopuolella Epe on perheenisä ja pitkäaikainen koripalloilija.

Epe Seppäkoski

Product Specialist

Antin käsissä syntyy koodia, jota ei kouluissa opeteta. Tämän monitaiturin tietotekniikkaosaaminen ylettyy aina uutiskirjeistä musiikkiin ja valokuvaamiseen. Antti on firman tietopankki ja kaiken lisäksi tämä herra on kivenkova basisti.

Antti Sahla

System Specialist

Sanavalmis copywriter ja asiantuntija, jolle markkinointi ja viestintä ovat lähellä sydäntä. TM haluaa aina tehdä vaikutuksen ja yleensä siinä myös onnistuu. Vapaa-ajallaan hän pyrkii siihen golfkentällä, usein kuitenkin onnistumattaan.

Toni-Markus Korhonen

Customer Support Specialist

Koodaamisen lukkoseppä, joka selvittää isoimmatkin ongelmat ja luo ratkaisut uusiin tuotekehityksiin. Jos Kirsi jotain lupaa, se myös pitää. Koodaamisen ohella Kirsi on kahden lapsen äiti, joka viihtyy rokin parissa.

Kirsi Jääsalmi

Systems Developer

Pauli on joukkueen tuorein asiantuntija, jolle viestintä ja sen teknologia ovat kotikenttäetu. Uutiskirjeitä vuosia suunnitellut Pauli omaa tavanomaista visuaalisemman silmän ja on aina valmis hyödyntämään taitojaan niin työssä kuin sen ulkopuolellakin.

Pauli Urmas

Customer Support Specialist

Vielä hieman Emailerista

Emaileri Oy on suomalainen ohjelmistoyritys, jonka tuotteena toimii Emaileri-palvelu. Emaileri Oy on osa Enento Groupia.
Emaileria käyttää tällä hetkellä yli 450 asiakasyritystä ja noin 2 000 käyttäjää ympäri Suomea ja pohjoismaita. Vanhimmat asiakkuutemme ovat perustamisvuosilta saakka ja uusimpia pyrimme palvelemaan vähintäänkin yhtä pitkään tarjoamalla parhaan mahdollisen palvelun ja menestyksen uutiskirjeviestinnän parissa. Emailerilla on lähetetty jo reilusti yli 1 000 000 000 uutiskirjettä. Emailerin NPS-suositteluindeksi on 89 (ohjelmistoalan keskiarvo: 41).

Onko yrityksessänne vielä uutiskirjepalvelua tai kenties tarvetta paremmalle palvelulle?

Ole hyvä ja täytä yhteydenottolomake alta ja olemme sinuun pian jo yhteydessä!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.