Ortomat Herpola luottaa kotimaiseen palveluun

Ortomat Herpola Oy palvelee erikoishammaslääkäreitä, hammaslääkäreitä ja hammasteknikkoja kaikissa ortodontiaa koskevissa tuotteissa ja laitteissa. Yritys toimii valtakunnallisesti ja toimittaa tavaroita niin julkiselle kuin yksityiselle hammashuollon sektorille.

– Vahvuuksiimme ovat aina kuuluneet hyvä asiakaspalvelu ja luotettavuus toimituksissa. Koska olemme omaan erikoisalaamme keskittynyt pieni ja ketterä perheyritys, asiakaspalvelumme on aina henkilökohtaista. Samaa odotamme kaikilta yhteistyökumppaneiltamme ja siksi Emaileri on ollut sähköpostimarkkinoinnissamme tärkeänä kumppanina jo 12 vuotta. Pitkä asiakassuhde on meille myös arvokysymys. Yhteistyössä Emailerin kanssa me arvostamme kotimaisuutta, luotettavuutta ja turvallisuutta niin palvelun kuin tietosuojan näkökulmasta, luettelee Emailerin vahvuuksia toimitusjohtaja Jussi Herpola.

Ortomat Herpolan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Tuire Uusipaikka toistaa asiakaslähtöisen palvelun merkitystä markkinointikumppanin valinnassa. – Toki olemme kartoittaneet myös kilpailevia sähköpostimarkkinointia tarjoavia yrityksiä, mutta olemme pitäytyneet Emailerissa heidän palvelunsa ja joustavuutensa takia. Minä olen pitkän työurani aikana Ortomat Herpolassa nähnyt ison muutoksen sähköpostimarkkinoinnissa ja sen huimassa kehityksessä. Emaileri on hyvin pitänyt meidät ajan hermolla uusien ominaisuuksien ja trendien suhteen.

Asiakasvirrat verkkokauppaan

– Iso harppaus tehtiin vuonna 2018, kun perustimme verkkokaupan. Tätä ennen asiakkaamme olivat lähinnä tuotekatalogin varassa. Nyt meiltä lähtevän uutiskirjeen tehtävä on ohjata ammattilaiset suoraan verkkokauppaan, jonne olemme keränneet paljon tietoa kaikkien saataville. Minä itse rakastan tietoa ja haluan kirjeissämme jakaa sitä kattavasti asiakkaillemme. Meillä on vahva asiantuntijaimago ja haluan kertoa asiat ja uutiset ennen kuin asiakas ehtii edes kysyä. Uutiskirjeen rooli on meillä iso, se on erittäin tehokas viestintäväline ja on lisännyt merkittävästi liikennettä verkkokauppaamme, kiittelee Uusipaikka.

Työkalut tehokkaaseen käyttöön

Asiakaskuntamme on suhteellisen suppea, joten kohdentaminen on tärkeää. Emaileri on helppokäyttöinen työkalu uutiskirjeen lähetyksessä. Heidän avullaan meille sopivat räätälöinnit ja työkalut on saatu tehokkaaseen käyttöön. Postituslistat ja eri asiakasryhmät pystytään ottamaan huomioon järkevästi. Aina tulee uusia työkaluja ja meidän prosessimme elää uuden tarjonnan mukana. Kehitys on ollut valtavaa, pohtii Uusipaikka.

Kannustin lisää uutiskirjeen tilaajia

– Me tarjoamme kaikille uutiskirjeemme tilaajille liput vuosittaisille Hammaslääkäripäiville Helsinkiin. Tämä on merkittävä etu ja olemme saaneet siitä kiitosta. Uutiskirjeen pitää tarjota hyötyä sen tilaajalle. Tiedon jakamisen lisäksi me siis palkitsemme asiakkaamme myös tätä kautta, muistuttaa Uusipaikka.

Haluatko kuulla lisää sähköpostimarkkinoinnista ja palvelustamme?

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.