Monipuoliset ominai­suudet uutiskirjeiden luomiseen

Emailerin drag & drop -editorilla uutiskirjeen luominen onnistuu helposti ja nopeasti. Responsiiviset uutiskirjeemme ovat näyttäviä myös mobiililaitteilla! Tilastojen avulla kehität viestintäsi tehokkuutta. Asiakashallinnan avulla pidät osoitteesi turvassa ja hyvin hallittuna GDPR:n mukaisin toiminnoin.

Askarruttaako jokin mieltä?

Uutiskirjeen luominen helposti

Drag & Drop -editori

Graafinen editori

Emaileri-palvelussa uutiskirjeen toteuttaminen on nopeaa ja helppoa. Kirjeet koostetaan käyttäjäystävällisellä editorilla esitaitettuja elementtejä apuna käyttäen. Koodaustaitoja ei tarvita.

Yrityskohtainen ulkoasu

Kirjepohjien ulkoasu toteutetaan yrityksen toiveiden tai graafisen ohjeiston perusteella. Näin uutiskirjeistä tulee yksilöllisiä ja yrityksen brändin mukaisia.

Omat elementit

Asiakkaan toiveiden mukaisesti voidaan toteuttaa erilaisia lisäelementtejä, joilla omaa tyyliä voidaan vahvistaa. Elementteihin voidaan sisällyttää tekstiä, kuvia, taulukoita ja paljon muuta.

Kuvien muokkaaminen

Kuvien rajaaminen ja optimointi lähetystä varten onnistuu nopeasti ja vaivattomasti suoraan uutiskirjettä muokattaessa. Valitset vain kuvan ja tarvittaessa rajaat haluamasi osan. Kaikki muu tapahtuu automaattisesti.

Liitteet

Liitepankin avulla esimerkiksi PDF-tiedostojen lähettäminen on vaivatonta. Liitteet lisätään upottamalla kirjeeseen linkki kyseiseen tiedostoon.

RSS-syötteet

RSS-syötteiden ansiosta dynaamisen sisällön tuominen vakiomuotoiseen elementtiin on helppoa. Voit esimerkiksi tuoda syötteen kuusi uusinta merkintää kuvineen suoraan kirjeeseen.

Viestin tekstiversio

Vanhemmat sähköpostiohjelmat eivät välttämättä tue kaikkia kirjeissä käytettäviä ominaisuuksia. Näille vastaanottajille voidaan lähettääkin pelkkä tekstiversio kirjeestä, joka koostetaan erikseen.

Versiohistoria

Versiohistorian ansiosta vanhojen elementtien tai jopa koko kirjeen palauttaminen on helppoa. Jos huomasit tehneesi virheen, voit palauttaa vanhan version takaisin.

Mobiiliesikatselu

Mobiiliesikatselutilassa voit helposti tarkastaa viestisi ulkoasun myös puhelinten näkökulmasta. Näet nopeasti miltä kirje näyttää pienemmillä laitteilla koskematta puhelimeesi.

Uutiskirjeen luominen käyttäjäystävällisesti

Uutiskirjeet

Responsiivisuus

Kaikki kirjepohjamme ovat responsiivisia; ne siis toimivat sekä tietokoneella, tabletilla kuin myös puhelimella. Hyvin skaalautuva ulkoasu luo positiivisen kuvan yrityksestä.

Kirjemallit

Kirjemalleihin käyttäjä voi tallentaa erilaisia pohjia. Valmiiden mallien avulla visuaalisesti yhtenäisten kirjeiden luominen on nopeaa ja vaivatonta.

Vakiokirjeet

Vakiokirjeet lähetetään lukijalle automaattisesti jonkin ennalta määrätyn tapahtuman perusteella. Voit esimerkiksi lähettää vahvistusviestin onnistuneen uutiskirjetilauksen jälkeen.

Ajastettu lähettäminen

Emaileri-palvelussa uutiskirjeet voidaan lähettää heti tai ajastetusti. Ajastetun lähetyksen avulla käyttäjän voi sovittaa uutiskirjeen toteutuksen kalenterissaan sopivaan ajankohtaan ja ajastaa viestin lähtemään vaikka seuraavalla viikolla.

Sisältösivut

Sisältösivuja luodaan uutiskirjeiden tapaan. Toisin kuin uutiskirjeet, sisältösivuja ei lähetetä sähköpostitse, vaan näihin viitataan toisissa kirjeissä. Sisältösivuja voi käyttää esimerkiksi laajempien tekstien sisällyttämiseen.

Asiakas­hallinta

Asiakastiedot

Emaileri-palvelun asiakashallinta ei ole pelkkä postituslistavarasto. Palveluun voidaan tallentaa asiakkaasta kaikki perusasiakkauudenhallintaan tarvittavat tiedot.

Ryhmät ja luokitukset

Emaileri-palvelussa asiakastietoja voidaan organisoida asiakasryhmien ja asiakasluokitusten avulla. Ryhmien ja luokitusten avulla asiakkaat voidaan segmentoida tarkasti.

Postituslistat

Postituslistat ovat helpoin tapa kohderyhmien luomiseen ja segmentointiin. Voit luoda esimerkiksi kuukausikohtaisia uutiskirjelistoja.

Tuonti ja vienti

Palvelun älykkään tuontitoiminnon ansiosta tietojen tuominen ja vieminen on nopeaa ja vaivatonta. Asiakastietoja voidaan siirtää Emailerin ja muiden järjestelmien välillä sekä Excel- että CSV-tiedostoina.

Kieltolistat

Kieltolistoilla hallinnoidaan aihekohtaisesti postituskieltoja. Kirjeen vastaanottaja on voinut kieltää esimerkiksi uutiskirjeviestinnän, mutta haluaa silti vastaanottaa esimerkiksi tapahtumaviestintää.

A/B-testaus

A/B-testauksessa vastaanottajista valitaan automaattisesti pienet joukot, joille lähetään sama kirje eri lähetystiedoilla, kuten otsikolla tai lähettäjän nimellä. Myöhemmin lopuille vastaanottijille lähetään sama kirje niillä tiedoilla, jotka herättivät lukijoissa enemmän mielenkiintoa.

Tilaa uutiskirje

Emaileri-palvelussa asiakastietoja voidaan kerätä yrityksen kotisivuille sijoitettavalla Tilaa uutiskirje -lomakkeella. Lomakkeelta tiedot tallennetaan automaattisesti Emaileri-palvelun asiakasrekisteriin.

Kohdentaminen

Edistykselliset poiminnat mahdollistavat tilastojen monipuolisen hyödyntämisen. Poimintojen avulla voit kohdistaa viestin juuri oikealle kohderyhmälle. Emailerin ominaisuudet ovat monimuotoiset. Kohdentamisen lisäksi pystyt rajaamaan yleisöäsi hyvin tarkasti.

Leikepöytä

Asiakashallinnan leikepöytätoiminto mahdollistaa erilaisten kohderyhmiä rajaavien toimintojen suorittamisen.

uutiskirjeen luominen

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää Emaileri-palvelusta? Varaa ilmainen etäesittely alta sähköpostiosoitteellasi. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme esittelyajan.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Uutiskirjeen luominen kannattavasti

Tilastointi

Kampanjaraportit

Kampanjaraportti on helpoin ja nopein tapa nähdä kampanjan onnistuminen yhdellä silmäyksellä. Raporttiin on koottu kaikki olennainen tieto kampanjasta. Raportti on muodossa, josta kuka tahansa pystyy helposti lukemaan ja tulkitsemaan kampanjan onnistuminen.

Kiinnostusraportit

Kiinnostusraportti rajaa todella tehokkaasti vastaanottajista ainoastaan kaikki kiinnostuneet tai todella kiinnostuneet, tuottaen lopputuloksena todella arvokasta tietoa jatkomarkkinointiin.

Tekniset raportit

Teknisen raportin avulla käyttäjä voi helposti vertailla eri lähetysten tilastoja, rajata uusia kohderyhmiä, nähdä kaikkien em. tilastojen ajallinen ja suhteellinen jakautuma. Raportointitoiminnolla käyttäjä voi myös tulostaa kampanjatilastot.

Heatmap

Heatmapilla näet visuaalisesti mitä linkkejä lukijat ovat klikanneet ja mitkä linkit ovat olleet suosituimpia. Voit kätevästi myös lähettää kaikille tietyn linkin klikanneille uuden viestin.

Laajennetut tilastot

Jos haluat yksityiskohtaisempia tilastoja, laajennetuilla tilastoilla voit hakea esimerkiksi tiedon käyttäjistä, jotka ovat klikanneet yli kahta linkkiä tai lukeneet viestiä yli kolme minuuttia.

Laajennukset

Tekstiviestit

Emailerilla voit lähettää tekstiviestikampanjoita uutiskirjeviestinnän tukena. Tekstiviestit ovat loistava työkalu kriisi- ja muistutusviestintään. Tekstiviestien avulla voidaan luoda myös asiakastyytyväisyyskyselyitä.

Omat tiedot -palvelu

Omat tiedot -palvelulla asiakas pääsee uutiskirjeen linkistä muokkaamaan tietojaan sekä määrittämään mitä uutiskirjeitä haluaa vastaanottaa. Täten rekisterinne pysyy paremmin ajan tasalla ja saatte tärkeää tietoa asiakkaistanne.

Automaatiot

Emailerilla voidaan automatisoida uutiskirjeiden lähetykset vastaanottajien toimien perusteella. Uusintalähetykset, muistutusviestit ja linkkien napsautuksiin perustuvat automaatiot tehostavat koko sähköpostimarkkinoinnin.

Letter in letter

Letter in letter -toiminnolla kirjeen verkkoversiossa voidaan näyttää laajennettua sisältöä sähköpostiversioon nähden. Verkkoversiossa voidaan näyttää esimerkiksi videoita, pidempiä tekstikokonaisuuksia tai kuvagallerioita.

Integraatiot

Integraatiot

Valmiiden integraatioiden avulla liität muut palvelut Emaileriin. Tarvitsetko jonkin oheisesta listasta puuttuvan integraation? Emaileri-palvelu on jo integroitu lukuisiin asiakasyritysten omiin järjestelmiin. Kysy lisätietoa!

REST API

REST API:n avulla voit myös kehittää omaa integraatiota. Voit tutustua rajapintakuvaukseen klikkaamalla REST API -otsikkoa.

Uutiskirjeen luominen on näin helppoa ja nopeaa!

Emailerin monipuolisilla ominaisuuksilla ja niiden helppokäyttöisyydellä kuka tahansa pystyy luomaan ainutlaatuisia ja uniikkeja uutiskirjeitä. Aloita kokeilu jo tänään!

Pyydä tarjous Emailerista

Ole hyvä ja täytä alle oleva lomake, niin olemme sinuun yhdeydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.