goSaimaa Oy arvostaa varmuutta ja helppoutta

Matkailun edistämiseen, markkinointiin ja kehitykseen keskittyvä goSaimaa Oy käyttää uutiskirjettä osana laajoja markkinointitoimiaan. Taannoisen kilpailutuksen tuloksena Emaileri valikoitui kumppaniksi ja on osoittautunut erittäin hyväksi.

– Kotimaisuus ja tietosuoja ovat avainasemassa kaikessa toiminnassamme. Emailerin laajasti skaalautuva palvelu sopii täydellisesti meidän tarpeisiimme, kiittelee goSaimaan projektipäällikkö Riina Helppi-Kurki. Suomalainen asiakaspalvelu ja käyttöliittymä ovat ehdotonta plussaa, se tuo helppokäyttöisyyttä ja uudet ihmiset saa nopeasti perehdytettyä systeemiin, hän jatkaa.

goSaimaa kokoaa kattavasti Imatran ja Lappeenrannan seudun matkailun tärkeimmät tiedot

Uutiskirjeessä on mukana matkailuyrityksiä, kumppaneiden tarjouksia, tapahtumia ja uutisia. Helppi-Kurki kertoo, että tietosuojauudistuksen jälkeen tilaajalistasta on muodostunut laadukas ja poistumisprosentti on vähäinen. – Meillä on messuilla ja paikallisissa tapahtumissa mm. kilpailuja, joissa rastilla ruutuun -tyyppisesti liitytään samalla uutiskirjeen tilaajiksi.

Laadukas uutiskirje ei ärsytä vastaanottajaa

Helppi-Kurki arvioi, että uutiskirjeen ilmestymistiheys ei saa ylittää ärsytyskynnystä ja poistumista listalta. Sisällön on oltava laadukasta ja vastaanottajalle arvoa tuovaa. Myös visuaalisuus on ehdottoman tärkeää. – Me kokoamme kirjeen sisällön valmiiksi, ennen kuin alamme rakentamaan sitä Emailerilla. Tarkistamme kaikki linkit ja toimivuuden ennen kuin lähetämme kirjeen. Linkkien on mentävä suoraan tuotteeseen tai tapahtumaan.

Meiltä lähtee kirje noin kolme kertaa kuukaudessa. Kuluttajille kerran kuussa ja sitten on toinen vastaanottajalista, joka on ns. kokousuutiskirje, se on kohdistettu yrityksille. Me tarjoamme alueen matkailuyrityksille loistavan alustan tuoda omia palvelujaan esille.

Uutiskirje on vakiintunut osa markkinointia

Uutiskirje on goSaimaalle tärkeä osa markkinointia. – Pidämme sisällön laajana ja informatiivisena. Sähköpostimarkkinointi on kehittynyt valtavasti ja tulee kehittymään koko ajan. Meilläkin sisäisesti tapahtuu sen suhteen kehitystä. Suunnitelmissa on kansainvälinen ”vuodenaikakirje” ja sen listan kerääminen on työn alla. Siinä se vasta sisältö onkin suuressa roolissa ja suunnittelu on tehtävä huolella, Helppi-Kurki korostaa.

Haluatko kuulla lisää sähköpostimarkkinoinnista ja palvelustamme?

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.