Suomen parasta turkulaista palvelua uutiskirjeviestintään

Asiantuntevaa ja nopeaa palvelua, turkulaisittain.
Lue lisää meistä ja tiimistämme.

Tiimi Emailerin takana

Meillä Emailerilla tärkeintä ovat asiakkaat ja heidän viestintänsä, siinä järjestyksessä. Pelkkä työkalu ei tee ketään autuaaksi, vaan kädet, joissa työkalua käytetään. Tehtävämme onkin varmistaa, että asiakkaamme menestyvät uutiskirjepalvelumme parissa.

Olemme olleet osana suomalaista uutiskirjeviestintää jo vuodesta 2004 ja asiantuntijoidemme keskimääräinen kokemus alasta on vuosissa noin kymmenen.

Tätä kokemusta asiakkaillemme jakavat:

Emailerin perustamisvuosista saakka lähtöisin oleva Epe on rauhallisin ja luotettavin uutiskirjeviestinnän ammattilainen, johon voit koskaan törmätä. Työajan ulkopuolella Epe on perheenisä ja pitkäaikainen koripalloilija.

Epe Seppäkoski

Product Specialist

Antin käsissä syntyy koodia, jota ei kouluissa opeteta. Tämän monitaiturin tietotekniikkaosaaminen ylettyy aina uutiskirjeistä musiikkiin ja valokuvaamiseen. Antti on firman tietopankki ja kaiken lisäksi tämä herra on kivenkova basisti.

Antti Sahla

System Specialist

Sanavalmis copywriter ja asiantuntija, jolle markkinointi ja viestintä ovat lähellä sydäntä. TM haluaa aina tehdä vaikutuksen ja yleensä siinä myös onnistuu. Vapaa-ajallaan hän pyrkii siihen golfkentällä, usein kuitenkin onnistumattaan.

Toni-Markus Korhonen

Customer Support Specialist

Koodaamisen lukkoseppä, joka selvittää isoimmatkin ongelmat ja luo ratkaisut uusiin tuotekehityksiin. Jos Kirsi jotain lupaa, se myös pitää. Koodaamisen ohella Kirsi on kahden lapsen äiti, joka viihtyy rokin parissa.

Kirsi Jääsalmi

Systems Developer

Pauli on joukkueen tuorein asiantuntija, jolle viestintä ja sen teknologia ovat kotikenttäetu. Uutiskirjeitä vuosia suunnitellut Pauli omaa tavanomaista visuaalisemman silmän ja on aina valmis hyödyntämään taitojaan niin työssä kuin sen ulkopuolellakin.

Pauli Urmas

Customer Support Specialist

Vielä hieman Emailerista

Emaileri Oy on suomalainen ohjelmistoyritys, jonka tuotteena toimii Emaileri-palvelu. Emaileri Oy on osa Enento Groupia.
Emaileria käyttää tällä hetkellä yli 450 asiakasyritystä ja noin 2 000 käyttäjää ympäri Suomea ja pohjoismaita. Vanhimmat asiakkuutemme ovat perustamisvuosilta saakka ja uusimpia pyrimme palvelemaan vähintäänkin yhtä pitkään tarjoamalla parhaan mahdollisen palvelun ja menestyksen uutiskirjeviestinnän parissa. Emailerilla on lähetetty jo reilusti yli 1 000 000 000 uutiskirjettä. Emailerin NPS-suositteluindeksi on 89 (ohjelmistoalan keskiarvo: 41).

Onko yrityksessänne vielä uutiskirjepalvelua tai kenties tarvetta paremmalle palvelulle?

Ole hyvä ja täytä yhteydenottolomake alta ja olemme sinuun pian jo yhteydessä!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.