Miksi videot ovat tärkeitä uutiskirjeissä?

Videot ovat nousseet markkinoinnin kärkityökaluksi monipuolisuutensa ja vaikuttavuutensa ansiosta. Ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden välittää monimutkaisia viestejä selkeästi ja vaikuttavasti. 

Ihmiset ovat kiinnostuneita liikkuvasta kuvasta, mikä tekee videoista luonnollisen tavan tavoittaa ja sitouttaa kohdeyleisö. Lisäksi videoiden visuaalinen ja äänellinen elementti auttaa brändejä erottumaan kilpailijoistaan ja luomaan syvempiä tunnesiteitä asiakkaisiinsa. 

Tutkimukset ovat osoittaneet, että videot lisäävät sitoutumista, jakamista ja ostovalmiutta. Siksi niiden käyttö markkinoinnissa on olennaista menestyvän brändistrategian rakentamisessa.

Lue 5 syytä, miksi videoiden käyttäminen uutiskirjeissä on kannattavaa

1. Visuaalinen vetovoima

Videot lisäävät uutiskirjeen visuaalista kiinnostavuutta ja tekevät siitä houkuttelevamman lukijoille, jotka saattavat muuten ohittaa pelkät tekstipohjaiset viestit.

2. Monimutkaisten asioiden esittäminen

Videot tarjoavat tehokkaan tavan välittää monimutkaista tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa. Esimerkiksi yrityksen toimintatavan tai ohjeiden esittäminen onnistuu usein paremmin visuaalisen esityksen avulla.

3. Sitouttavuus

Liikkuvan kuvan ja äänen yhdistelmä voi luoda vahvempia tunteellisia yhteyksiä katsojiin kuin pelkkä teksti. Tämä voi lisätä lukijoiden sitoutumista ja kiinnostusta uutiskirjeeseen.

4. Näkyvyys

Video on tehokas näkyvyyden näkökulmasta, koska se tarjoaa dynaamisen ja helposti jaettavan sisällön, joka voi levitä nopeasti ja saavuttaa laajan yleisön. Lisäksi visuaalisuus ja tarinankerronta videoiden avulla voivat herättää voimakkaita tunteita, mikä innostaa ihmisiä jakamaan niitä eteenpäin.

5. Käyttäjäkokemusten tarjoaminen

Videoiden avulla voit jakaa tiiviitä käyttäjäkokemuksia tai esittelyjä, jotka ovat helposti sulateltavissa ja antavat nopean katsauksen esimerkiksi uusiin tuotteisiin tai palveluihin. Tämä voi lisätä kiinnostusta ja kannustaa lukijoita tutustumaan tarkemmin tarjontaanne.

Analyttiikkaa unohtamatta...

Uutiskirjeiden videoiden sisällyttäminen tarjoaa myös mittaus- ja seurantamahdollisuuksia, joiden avulla brändit voivat arvioida videoiden tehokkuutta ja vastaanottoa. Analytiikan avulla voidaan seurata, kuinka moni katsoi videon, kuinka kauan he katsoivat sitä, ja miten he reagoivat sen sisältöön, mikä auttaa optimoimaan tulevia uutiskirjeitä ja videoiden sisältöä.

Kokonaisuudessaan videoiden käyttö uutiskirjeissä tarjoaa merkittäviä etuja niin brändeille kuin vastaanottajillekin, lisäten vuorovaikutusta, parantaen viestinnän tehokkuutta ja luoden syvempiä ja merkityksellisempiä yhteyksiä.

Lopuksi pari sanaa meistä

Emaileri on luotettava kotimainen sähköisen markkinoinnin ja uutisviestinnän palvelu. Emailerin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys, laatu ja loistava asiakaspalvelu. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat nopeasti ongelmassa kuin ongelmassa. Tarvittaessa opastamme etätuen avulla tai järjestämme etäkoulutusta tai paikallista koulutusta. Valitsemalla Emailerin tuet suomalaista työtä ja varmistat korkean laadun sekä luotettavuuden

Artikkelin kirjoittaja on Emaileri Oy:n Customer Support Specialist Toni-Markus Korhonen.

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää.

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös laskea suoraan Emaileri hinnan yrityksellesi täällä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.