Kaksivaiheisella tunnistautumisella suojaat tilinne tehokkaammin

Rikollisen pääsy asiakastietojärjestelmään on yrityksille merkittävä riski. Salasanan päätyminen vääriin käsiin voi tuottaa korvaamatonta haittaa niin rekisterinpitäjälle kuin myös henkilötietojen asianomaisille. Kaksivaiheisella tunnistautumisella pidät huolen, ettei rikollinen pääse salasanan avulla vaarantamaan yrityksenne tietoturvaa.

Mitä kaksivaiheinen tunnistautuminen tarkoittaa?

Kaksivaiheinen tunnistautuminen tarkoittaa, että sinulla on normaaliin tapaan kirjautumiseen vaadittava salasana, jonka ohella vahvistat kirjautumisen myös toisella tunnistautumismenetelmällä.

Tarvitset tavallisen salasanasi lisäksi vain tunnistautumisohjelman (nk. authenticator). Selvitä onko yrityksellänne mahdollisesti jokin ohjelma jo käytössään ja käytä sitä myös Emaileriin kirjautuessasi.

Voit ladata haluamasi tunnistautumisohjelman myös mobiililaitteellesi App Storesta tai Google Playsta ja käyttää sitä Emailerin kanssa.

Ota veloituksetta käyttöön

Emaileri tarjoaa kaikille asiakkailleen kaksivaiheisen tunnistautumisen veloituksetta käyttöönsä tilaamalla sen asiakaspalvelustamme.

Oletko yrityksenne viestinnästä vastaava ja mietit miten uutiskirjeviestintäänne voisi tehostaa? Tutustu Emaileriin ja pyydä tarjous. Kerromme mielellämme palvelustamme lisää. 
 

Artikkelin kirjoittaja on Emaileri Oy:n Customer Support Specialist Toni-Markus Korhonen.