tyytyväisyyskysely uutiskirjeellä

Tiedätkö, ovatko asiakkaanne tyytyväisiä?

Toteuta tyytyväisyyskysely uutiskirjeellä

Kyselyt, raportit ja tilastot ovat työkaluja, joiden avulla uutiskirjeiden lähettäjä tehostaa viestintäänsä. Ilman niitä voi viestintä mennä täysin harakoille. 

Olemme nyt tuoneet tarjontaamme tilastojen ohelle uudenlaisen kyselyelementin, jolla voit kerätä asiakkailtanne kallisarvoista palautetta markkinointinne, viestintänne tai vaikkapa tapahtumienne onnistumisesta.

Tyytyväisyyskysely-elementti

Viestin sisältö tulee tuoda lukijoille tehokkaasti ja nopeasti esille. Samoin toimii myös tiedonkeruu. Kivijalkakaupoistakin tehokas ja tutuksi tullut tyytyväisyyskysely ns. ”hymynaamamittarin” muodossa on nyt myös Emailerin tuotevalikoimassa.

 

Miten tyytyväisyyskysely-elementti toimii?

Riittää vain, että raahaat elementin haluttuun kohtaan uutiskirjettä ja kaikki on valmista.

Valmiit hymynaamaikonit johdattavat klikkaajansa valmiille kiitossivulle, jota lähettäjä voi halutessaan myös muokata haluamanlaisekseen. Lähetyksen jälkeen tyytyväisyyskyselyn tulokset löytyvät uutiskirjeen tilastoista.

Tyytyväisyyskyselyn avulla keräät nopeasti ja vaivattomasti kallisarvoista tietoa myös mobiilivastaanottajilta, sillä kaikki Emailerin uutiskirjeet elementteineen ovat mobiiliioptimoituja.

Käyttöönotto nopeaa ja edullista

Toimitusaika elementille on 1-2 arkipäivää ja elementin hinta on 150 euroa. Kyselyelementti ei vaadi käyttäjältään ikonien ja linkkien muotoilua lainkaan, puhumattakaan HTML-koodaamisesta. Elementti voidaan toimittaa myös kustomoituna toiveiden mukaan.

Oletko yrityksenne viestinnästä vastaava ja mietit miten uutiskirjeviestintäänne voisi tehostaa? Tutustu Emaileriin ja pyydä tarjous. Kerromme mielellämme palvelustamme lisää. 
 

Artikkelin kirjoittaja on Emaileri Oy:n Customer Support Specialist Toni-Markus Korhonen.