Onko uutiskirjeenne helposti tilattavissa?

Kun puhutaan osoiterekisterin koosta, enemmän ei aina ole enemmän. Kun osoitteisto on kerätty vastaanottajan suostumuksella, enemmän on ehdottomasti enemmän! Parhaimmat avaustilastot ja uutiskirjeiden menestykset, joita olen nähnyt, on saavutettu lähettämällä viesti sen nimenomaisille tilaajille. Pidä siis huoli, että kirjeenne on helposti tilattavissa.

 

Tuoreet osoitteet = parhaat osoitteet

Oli kyse sitten yritysviestinnästä tai kuluttajaviestinnästä, löytyy kirjeillenne aivan varmasti halukkaita lukijoita. Näin saatat ajatella jo olemassa olevan osoiterekisterisi sisällöstä, mutta totuus saattaa olla aivan toinen. Vuosien saatossa keräämäsi osoitteet ovat osittain passivoituneita, vaihtaneet osoitetta, asiakkuutta, työpaikkaa tai kiinnostus on muuten vain lopahtanut. Mitä olet tehnyt kerätäksesi niiden tilalle uusia kiinnostuneita?

Emaileriin on liitettävissä hyvinkin helposti tilauslomake, jolla saat kerättyä asiastanne kiinnostuneita. Sinun ei tarvitse lainkaan osata koodata tai luoda järjestelmään integraatioita, vaan riittää että tilaat meiltä uutiskirjeen tilauslomakkeen. Vaihtoehdoiksi tarjoamme Vakiolomaketta ja Kustomoitua lomaketta.

Vakiolomake

Vakiomuotoinen lomake varustetaan yrityksenne logolla ja tiedoilla. Se on helposti asetettavissa kotisivuillenne ja sen avulla saatte kerättyä tilaajalta seuraavat tiedot suoraan Emaileriin:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite

Vakiomuotoinen tilauslomake soveltuu parhaiten pienten ja keskisuurten yritysten käyttöön. Katso esimerkki vakiolomakkeesta tästä.

Tee tilaus tai kysy lisää tästä.

 

Kustomoitu lomake

Kustomoidun lomakkeen ulkoasu luodaan täysin toiveidenne mukaan. Sillä voidaan kerätä tilaajalta mitä tahansa Emaileriin tallennettavaa asiakasdataa, kuten esimerkiksi:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Yritys
  • Tehtävänimike
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero

Kustomoidulla lomakkeella voidaan myös tarjota tilaajalle mahdollisuus liittyä Emaileritilillänne oleville eri postituslistoille, jolla pidät huolen, että tilaaja saa viestinne juuri siitä aihealueesta, joka häntä kiinnostaa.

Kustomoitu tilauslomake soveltuu parhaiten niiden yritysten käyttöön, jotka kohdentavat erilaisia viestejä kohderyhmilleen ja vaativat yritysimagolleen parasta.

Pyydä tarjous

 

Tilaukset tallentuvat automaattisesti Emaileriin

Mobiilioptimoidun tilauslomakkeemme kautta tilaajat tallentuvat automaattisesti Emaileritilillenne omaan postituslistaansa ja mikä parasta, ovat GDPR-tietosuojavaatimuksen mukaisesti kerättyjä lähetysluvallisia osoitteita.

Tilauksen yhteydessä tilaaja saa sähköpostiinsa automaattisen vahvistusviestin (double opt-in), jonka puitteissa tilaukset todennetaan ja osoitteistonne karttuu sataprosenttisesti aidoista tilaajista.

Oletko yrityksenne viestinnästä vastaava ja mietit miten uutiskirjeviestintäänne voisi tehostaa? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
 

Artikkelin kirjoittaja on Emaileri Oy:n Customer Support Specialist Toni-Markus Korhonen.