Miksi valitsin suomalaisen palvelun?

Asiakkaidemme mielestä Emailerin yksi tärkeimpiä ominaisuuksia on sen asiantunteva ja ennen kaikkea suomalainen palvelu. Miksi suomalaisuus ja asiakaslähtöinen palvelu ovat sitten niin tärkeitä? Lue mitä asiakkaamme ovat Emailerista sanoneet ja miksi itsekin valitsin yrityksellemme suomalaisen kumppanin.

 

Asiakkaidemme kokemuksia asiakaspalvelustamme:

  • Tykkäämme käyttäjätuesta. Sinne voi soittaa suomeksi ja siellä vastataan aina todella nopeasti.
  • Suomenkielinen käyttöliittymä on hyvä.
  • MISTÄÄN ei saa niin hyvää asiakaspalvelua kuin Emailerilta!
  • Aina saa vastauksen ja hankaliinkin asioihin löytyy ratkaisuja.
  • Asiakaspalvelussa oikeita ihmisiä, joilta voi kysyä.
  • Yhteistyö Emailerin kanssa on helppoa ja nopeaa. Kumppanuussuhde!

Palvelutuotteen hankinta

Olen viime aikoina asettanut itsenikin vastaavaan asiakkaan asemaan valitessani yrityksellemme palvelutuotetta. Teknisten kriteerien täyttyminen on yleensä se helpoin aspekti, mutta tärkeimpänä näen palvelun laadun, jonka tulisi pohjautua asiakaslähtöisyyteen ja joustavaan asiakaspalveluun.

Teknisillä ominaisuuksilla ei tee paljoa, ellei niistä saa kaikkea irti. Tällöin valinnassa mukaan astuu palvelutuotteen ammattitaitoinen asiakaspalvelu ja suomalaisuus. Asiakaspalvelun tulee toimia saumattomasti ja sitä tulee saada oikeina aikoina.

 

Toimiva palveluketju

Erään palvelutuotteen esittelyssä sain esittelijästä itsestäänkin kuvan kyseisen tuotteen ja edustamansa yrityksen palvelun laadusta.

Asiakkaiden tarpeiden huomioiminen ja aito auttamisen tunne asiakaspalvelussa on AINA se kaikkein tärkein kriteeri. Koin heidän asiakaslähtöisen palvelun laadun vastaavan omiamme ja tästä syystä päädyin valitsemaan heidät kumppaniksemme. Kun palveluketju toimii, on loppuasiakaskin tyytyväinen.

 

Aitous

Olen aikoinani tehnyt tutkimuksen liittyen työntekijöiden psykologisiin ominaisuuksiin ja niiden vaikutuksista yrityksen brändiin.

Lyhyesti tutkimus tiivistettynä todensi, että työntekijän ominaisluonteen hyödyntäminen työssään on tämän paras valttikortti kehittämään yrityksen brändiä. Me Emailerilla olemme aidosti kiinnostuneita työstämme ja juuri sen takia työmme näkyy asiakkaillemmekin laadukkaan asiakaspalvelun muodossa.

Pyhän Henrikin Apteekin kokemuksia Emailerista:

Oletko yrityksenne viestinnästä vastaava ja mietit miten uutiskirjeviestintäänne voisi tehostaa? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
 

Artikkelin kirjoittaja on Emaileri Oy:n Customer Support Specialist Toni-Markus Korhonen.