Viisi syytä, miksi yrityksenne tarvitsee uutiskirjetyökalun

Miksi uutiskirjetyökalu: Sähköposti on tehokas tapa pitää yhteyttä asiakkaaseen.

Uutiskirjeellä pidät yhteyttä kaikkiin asiakkaisiinne tavallista sähköpostia tehokkaammin. Asiakkaan tavoittaminen uutiskirjeitse on tärkeää, koska:

1. Tavoitat asiakkaanne ajasta ja paikasta riippumatta

Jokaisella asiakkaallanne on varmasti sähköposti. Suurimmalta osalta se löytyy myös puhelimestaan. Emailerin mobiilioptimoidut uutiskirjeet voit koostaa ja ajastaa lähtemään silloin kun itsellesi ja asiakkaillenne se parhaiten sopii. Emailerilla voit myös automatisoida uutiskirjeiden lähetykset vastaanottajienne toimien pohjalta. Uutiskirjeen tekeminen ei sido itseäsikään paikkaan, vaan voit koostaa uutiskirjeet etänä.

2. Tavoitat asiakkaanne yritysilmeenne mukaisella viestillä

Viestin ulkoasu on vastaanottajan kunnioittamista luoden yrityksellenne tunnettuutta ja luotettavuutta. Emailerin drag & drop -editorilla teet yrityksenne brändin näköiset uutiskirjeet yhdeltä istumalta.

3. Tavoitat asiakkaanne nopeasti ja helposti

Markkinoinnin ja tiedottamisen ei tarvitse olla hidasta tai kankeaa. Emailerilla uutiskirjeen tekeminen ja lähetys on tehty yksinkertaiseksi Kampanjat-toiminnon avulla. Valitset vain osoitelistan, koostat kirjeen ja ajastat. Onnistuneen uutiskirjekampanjan saat tehtyä jopa vartissa.

4. Kehityt paremmaksi tilastojen avulla

Tietääksesi mikä toimii ja mikä ei, tarvitset siihen tilastoja. Emailerin uutiskirjeet keräävät sinulle helppolukuista ja kattavaa tilastotietoa kirjeidesi menestyksestä. Tilastoista löydät kaikki kehittymiseen vaadittavat raportointityökalut.

5. Pidät huolen, että asiakkaanne pysyvät aktiivisina

Ilman aktiivista yhteydenpitoa kasvatat riskiä, että asiakkaanne karkaavat kilpailijanne luokse. Asiakkaista välittäminen vaatii aktiivista viestintää ja uutiskirjeellä yrityksenne pitää tasaisin väliajoin huolta, että asiakkaanne kuulevat teistä.

Tiesitkö, että asiakkaanamme sinun ei tarvitse osata koodata, saati olla uutiskirjeviestinnän ammattilainen? Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme pitää huolen, että uutiskirjeviestintänne Emailerilla toimii.

Oletko yrityksenne viestinnästä vastaava ja mietit miten uutiskirjeviestintäänne voisi tehostaa? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
 

Artikkelin kirjoittaja on Emaileri Oy:n Customer Support Specialist Toni-Markus Korhonen.