Emaileri osaksi Asiakastieto Groupia

Asiakastieto Group Oyj ostaa sähköisen viestinnän ja markkinoinnin palveluita tuottavasta Websonic Oy:stä jakautumisella muodostuvan Emaileri Oy:n koko osakekannan. Sopimus allekirjoitettiin 28.9.2017 ja kauppa astuu voimaan 1.10.2017.

”Emaileri on kasvanut merkittäväksi kotimaiseksi sähköisen viestinnän ja markkinoinnin palvelutoimittajaksi. Asiakastiedon kattavat tietokannat ja muut resurssit yhdistettynä meidän osaamiseemme antavat meille mahdollisuuden rakentaa tulevaisuudessa entistä parempia palvelukokonaisuuksia niin myynnin, viestinnän kuin markkinoinninkin tarpeisiin”, toteaa Emaileri Oy:n toimitusjohtaja Toni Jalonen.

Uuden Emaileri Oy:n toiminta jatkuu omana yhtiönään. Vahva, tunnettu brändi vahvistaa näin asemaansa olla myös tulevaisuudessa merkittävä sähköpostikanavan tarjoaja.

Toni Jalosen laajaa osaamista ja ymmärrystä tullaan hyödyntämään jatkossa asiakkaiden tarpeisiin kehitettyjen markkinointipalveluiden markkinoille tuonnissa sekä myös Asiakastiedon muussa palvelukehitystyössä.

Asiakastieto Groupin toimitusjohtaja Jukka Ruuska: ”Erinomaisten tietokantojen ja analytiikkaosaamisen pohjalta Asiakastieto panostaa myös myynnin ja markkinoinnin palveluihin. Emaileri vahvistaa tätä kasvavaa tuotealuetta ja mahdollistaa kasvua jatkossakin. Emailerin ja sen henkilöstön osaaminen sekä ketterän yrittäjämäinen asenne auttavat meitä jatkossa rakentamaan pohjan entistä vahvemmalle myynnin ja markkinoinnin palvelukehitykselle.”

”Pystymme kaupan myötä tarjoamaan sekä Emailerin että Asiakastiedon asiakkaille koko palveluputken, joka kattaa niin markkinointidatan, kampanjoiden toteutuksen kuin tietosuojavaateetkin”, kiteyttää Jalonen.

Lisätietoja

Asiakastieto Group Oyj
Jukka Ruuska
toimitusjohtaja
puh. +358 10 270 7111

Esa Kumpu
johtaja, Asiakkuudenhallinta
puh +358 400 331 141

Asiakastieto Group on yksi Suomen johtavista yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Konsernilla oli vuoden 2016 lopussa noin 19 000 asiakasta, joista sopimusasiakkaita oli 11 000. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Vuonna 2016 konsernin liikevaihto oli 49,2 miljoonaa euroa ja työntekijöitä vuoden 2016 lopussa oli 170. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi.